about_img

One of the first Indian restaurants in Haarlem, Gandhi Restaurant

Restaurant Gandhi, een van de eerste Indiase restaurants in Haarlem, is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1986 aan het Houtplein in het centrum is gevestigd. Optimale service, smaak en kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel binnen ons restaurant.
Het eeuwenoude gebruik van uitgebalanceerde kruiden en specerijen binnen de Indiase keuken is een traditie die wij met veel zorg voortzetten.
Ons aanbod aan schotels en menu’s is heel divers en representeert het grote India in hoofdlijnen van Noord tot Zuid, van Punjab tot Madras.
Er is een ruime keuze aan vlees-, vis-, gegrilde- en vegetarische gerechten waarbij u zelf aangeeft in welke mate u uw gerecht gekruid wilt. Ons vakbekwame personeel helpt u daarbij.
De prijzen van onze voor-, na- en hoofdgerechten variëren van 3,50 tot 19,50.
Onze specialiteiten uit onze kwaliteitskeuken staan garant voor een bijzondere culinaire ervaring in het gezellige en warme interieur van ons restaurant!
Laat u zich verrassen door de kruidige, subtiele authentieke smaken van onze gerechten waarmee uw visie op de Indiase keuken verandert.