Gefrituurde garnalenbeignets, grote garnalen met erwtenmeel en Indiase kruiden
Verschillende soorten vegetarische groenten Alu Paneer Tikki, Piaz Bhajee, vegetable Samosa, Bengan pakora
De Tandoori is een traditionele Indiase klei-oven. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Lamskoteletten gemarineerd in Zuid-Indiase kruiden en geroosterd in de klei oven.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie
Een milde kipfilet bereid in een verfijnde gouden kerriesaus met tomaten, specialiteit van de chef.
Ontbeend Kip in een zeer lichte kerriesaus, bereid met room, boter, amandelen, kokosnoot en rozijnen.
Stukjes kip met mango in romige saus kokos en Zuid-Indiase kruiden, mild van smaak
Kip in matig hete kerriesaus, zoet/zuur van smaak bereid met citroensap, linzen en vers koriander
Een combinatie van kip met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Kip in hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke specerijen, afkomstig uit Zuid- India.
Kip in zeer hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, met aardappels, afkomstig uit Zuid-India
(mild of medium heet) Een authentiek recept uit de Punjab met kip tomaat, uien en verse koriander.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Zacht lamsvlees, bereid in geronnen boter en een speciaal kruidenmengsel
Ontbeend lamsvlees in zeer zachte kerriesaus, bereid met roomboter, amandelen en kokosnoot
Lamsvlees in matig hete kerriesaus, zoet/zuur van smaak bereid met citroensap en linzen.
Lamsvlees in hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, afkomstig uit zuid-India.
Lamsvlees in zeer hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, met aardappels, afkomstig uit zuid-India
Ontbeend lamsvlees in zeer zachte kerriesaus,bereid met veel specerijen, tomaten, romige sauce en paprika
Smakelijk lamsvlees in kerriesaus met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Gefileerde stukjes vis in een tomaten-kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met verse koriander, afkomstig van Zuid-India.
Gefileerde stukjes vis in een hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met aardappelen, afkomstig van Zuid-India.
Gefileerde stukjes vis in kerriesaus, bereid met veel specerijen, tomaten en roomsaus. Een tamelijk heet
Gefileerde stukjes vis met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Grote garnalen bereid in roomsaus, met boter, kokosnoot en amandelschaafsel (mild van smaak)
Grote garnalen gemarineerd in een melange van specerijen. Bereid met tomaat, verse paprika en uien.
Grote garnalen in een tomatenkerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, afkomstig van Zuid-India.
Grote garnalen in een zeer hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met aardappels, afkomstig van Zuid-India
Grote garnalen met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Een combinatie van grote garnalen met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Grote garnalen in kerriesaus, bereid met veel specerijen, tomaten en roomsaus
Een gerecht van Saffraan Basmati rijst met amandelen, tomaten, en medum kruiden, het is geen curry. Er wordt groente curry bij geserveerd, Het is een traditioneel Indiaas gerecht.
Gekookte rijst met kipfilet uit de klei oven, verse tomaten en koriander.
Vegetarische Bijgerechten kunnen ook als hoofdgerechten besteld worden met rijst en gemengde groente tegen meer betaling van € 6,50
Specialiteit van de chef, eigen gemaakte Indiase kaas, bereid met romige tomatensaus.
Zelf gemaakt Indiaas kaas met gemengde groenten in een zeer lichte kerriesaus, bereid met room, boter, amandelen, kokosnoot en rozijnen.