Een zeer smakelijk linzensoep met citroen
Een gebonden soep met stukjes kip, linzen en Indiase kaas
Een heerlijke Zuid-Indiase kerriesoep
Een gebonden, romige krabsoep met garnalen
Een heerlijke gekruide kippensoep
Met lamsgehakt en doperwten gevulde pasteitjes
Met groenten gevulde pasteitjes
Gebakken balletjes ui met erwtenmeel, ei en Indiase kruiden
Aan pennen gegrild lamsgehakt
Gefrituurde garnalenbeignets, grote garnalen met erwtenmeel en Indiase kruiden
Op Hyderabadiaanse wijze gekookte kleine garnalen in een speciale saus
Gefrituurde stukjes kip met erwtenmeel
Gefrituurde inktvisringetjes
Gemarineerde, gegrilde lamskoteletten
Gegrilde gepelde grote garnalen
Verschillende soorten geroosterd vlees uit de klei-oven
Stukjes kip met hele aparte kruiden
Gegrilde kippenvleugels uit de tandoori klei oven
Verschillende soorten vegetarische groenten Alu Paneer Tikki, Piaz Bhajee, vegetable Samosa, Bengan pakora
Gemarineerde, gegrilde stukjes lamsvlees
Chicken Chaat Stukjes kip met hele aparte kruiden en citroen
gemarineerde , gegrilde stukjes kipfilet
De Tandoori is een traditionele Indiase klei-oven. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Gekruide, gemarineerde kip, geroosterd op houtskool
Ontbeende stukjes kipfilet geroosterd in de tandoori klei oven
Lamsvlees, uit tandoori klei oven, zeer speciaal
Fijn gekruide, gepelde grote garnalen uit de klei oven
Lamskoteletten gemarineerd in Zuid-Indiase kruiden en geroosterd in de klei oven.
Een combinatie van alle gerechten, een specialiteit van Gandhi
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie
Een milde kipfilet bereid in een verfijnde gouden kerriesaus met tomaten, specialiteit van de chef.
Ontbeend Kip in een zeer lichte kerriesaus, bereid met room, boter, amandelen, kokosnoot en rozijnen.
Een Zeer milde kipkerrie met amandelen, kokos en fruit.
Stukjes kip met mango in romige saus kokos en Zuid-Indiase kruiden, mild van smaak
Zacht kip, bereid in geronnen boter en een speciaal kruidenmengsel
Kip in matig hete kerriesaus, zoet/zuur van smaak bereid met citroensap, linzen en vers koriander
Een combinatie van kip met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Kip in hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke specerijen, afkomstig uit Zuid- India.
Kip in zeer hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, met aardappels, afkomstig uit Zuid-India
Kip in matig hete kerriesaus, bereid met geroosterd uien en tomaten.
(mild of medium heet) Een authentiek recept uit de Punjab met kip tomaat, uien en verse koriander.
Stukjes kip met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Gegrilde stukjes kipfilet in een kerriesaus met paprika en uien.
Kip gemarineerd in een melange van specerijen, bereid met tomaat, knoflook, paprika en uien.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Zacht lamsvlees, bereid in geronnen boter en een speciaal kruidenmengsel
Ontbeend lamsvlees in zeer zachte kerriesaus, bereid met roomboter, amandelen en kokosnoot
Een Zeer milde lamskerrie met amandelen, kokos en fruit.
Stukjes lamsvlees met mango, kokos, roomsaus en Zuid-Indiase kruiden
Lamsvlees in matig hete kerriesaus, zoet/zuur van smaak bereid met citroensap en linzen.
Lamsvlees in hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, afkomstig uit zuid-India.
Lamsvlees in zeer hete kerriesaus bereid met een melange van sterke specerijen, met aardappels, afkomstig uit zuid-India
Ontbeend lamsvlees in zeer zachte kerriesaus,bereid met veel specerijen, tomaten, romige sauce en paprika
Smakelijk lamsvlees in kerriesaus met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Lamsvlees bereid met tomaat, paprika en uien.Matig heet van smaak.
Lamsvlees met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Lamsvlees in een authentiek recept uit de Punjab, met verse tomaten, uien en koriander (mild of medium heet).
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met saffraan Basmati rijst en verse groente kerrie.
Gefileerde stukjes vis in een tomaten-kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met verse koriander, afkomstig van Zuid-India.
Gefileerde stukjes vis in een hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met aardappelen, afkomstig van Zuid-India.
Gefileerde stukjes vis in kerriesaus, bereid met veel specerijen, tomaten en roomsaus. Een tamelijk heet
Gefileerde stukjes vis met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Grote garnalen in lichte kerriesaus
Grote garnalen bereid in roomsaus, met boter, kokosnoot en amandelschaafsel (mild van smaak)
Grote garnalen gemarineerd in een melange van specerijen. Bereid met tomaat, verse paprika en uien.
Grote garnalen in een tomatenkerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, afkomstig van Zuid-India.
Grote garnalen in een zeer hete kerriesaus, bereid met een melange van sterke kruiden, met aardappels, afkomstig van Zuid-India
Grote garnalen bereid met tomaat, paprika en uien. Matig heet van smaak
Grote garnalen met verse groene peper, tomaten en verse koriander, Medium heet.
Een combinatie van grote garnalen met Indiase spinazie, koriander en andere geurige kruiden.
Grote garnalen in kerriesaus, bereid met veel specerijen, tomaten en roomsaus
Gefileerde stukjes vis in een kerriesaus met verse koriander
Een gerecht van Saffraan Basmati rijst met amandelen, tomaten, en medum kruiden, het is geen curry. Er wordt groente curry bij geserveerd, Het is een traditioneel Indiaas gerecht.
Gekookte rijst met gemengde groente en Indiase kaas.
Gekookte rijst met kipfilet en kruiden
Gekookte rijst met lamsvlees en kruiden.
Gekookte rijst met grote garnalen en kruiden.
Gekookte rijst met kipfilet uit de klei oven, verse tomaten en koriander.
Gekookte rijst met stukjes lamsvlees uit de klei oven, verse tomaten en koriander
Yoghurtsaus met komkommer, ui en tomaten.
Vegetarische Bijgerechten kunnen ook als hoofdgerechten besteld worden met rijst en gemengde groente tegen meer betaling van € 6,50
Specialiteit van de chef, eigen gemaakte Indiase kaas, bereid met romige tomatensaus.
Zelf gemaakt Indiaas kaas met gemengde groenten in een zeer lichte kerriesaus, bereid met room, boter, amandelen, kokosnoot en rozijnen.
Eieren in kerriesaus met ui en verse tomaten
Vers gekruide groenten
Vers gekruide bloemkool en aardappels met tomaten en vers koriander
Lady’s finger (okra) in tamelijke hete saus met uien en tomaten
Indiase kaas en spinazie bereid in boter en aromatische kruiden
Aardappel en spinazie bereid in boter en aromatische kruiden
Indiase linzen bereid met boter, tomaten en kruiden
Linzenkerrie met vers kruiden
Aardappel in kerriesaus
Kikkererwten met kruiden in kerriesaus
indias kaas met erwtjes in kerriesaus
Een kruidige melange van aardappelen en erwtjes in kerriesaus
tameliik scherpe kerrie met champignons
Beroemd Indiaas brood uit de klei oven
Speciaal Indiaas brood gevuld met boter
Brood gevuld met boter
Brood gevuld met gehakten verse koriander
Een flinterdunne linzenkoek
Brood gevuld met vers knoflook
Brood gevuld met kaas en kruiden
Brood gevuld met kokos, amandelen, rozijnen
Brood gevuld met aardappel en verse koriander
Brood gevuld met rode uien, koriander en verse kruiden